TwitterKliniek
de ongekende mogelijkheden van digital marketing & social media

De TwitterKliniek heeft als doelstelling kleine en grote organisaties te helpen wegwijs te worden in de wereld van Digital Marketing & Social Media.

Strategie, Workshops, Social Media Training, Webcare, Inspiratiesessies, Begeleiding, Community Management, SEO, Opzetten en inrichten Google Analytics & Analytics Dashboards, Digital Marketing en tijdelijke invulling van marketing & social media functies.

Positionering zorginstellingen via video steeds belangrijker

Video zorgt voor beleving en vertrouwen

Video is beter in staat om de beleving van uw instelling of specialisme over te brengen dan losse foto's en (te) veel tekst. Immers, bewegend beeld met geluid geeft een realistische weergave van uw situatie. Vooruitstrevende bedrijven communiceren al lang met video: Apple, Skype, IKEA. Of het nu om positionering gaat, productinformatie of om een persoonlijke introductie: video werkt altijd, mits deze relevante inhoud heeft.

Positionering zorginstellingen steeds belangrijker
Patiënten raken steeds beter geinformeerd over hun situatie. Een arts moet zich daarop instellen want vaak is er al een zoektocht afgelegd via Google en/of YouTube.

Google is op dit moment het belangrijkste startpunt waar vanuit informatie wordt opgevraagd. Bedrijven en instellingen die YouTube video (onderdeel van Google) op hun website weergeven, worden door Google belangrijker gevonden. Logisch, want bezoekers geven voorkeur aan het kijken naar video want dat scheelt een hoop leeswerk en ze willen een persoonlijke indruk krijgen. Die bezoekers blijven ook langer op uw site kijken.

Video versterkt de impact van het Social Media landschap
De combinatie van video en social media zorgt er voor dat er over de inhoud gepraat wordt. Als deze conversatie goed wordt gemodereerd kan er een vertrouwensband worden opgebouwd. De beste wijze om dit te bewerkstelligen is om video (vanuit YouTube) in social media (Twitter, Facebook) te implementeren.

Video is goedkoop en heeft effectief een hoge impact
Om een goed verhaal in een video te vertellen heb je specialisten nodig. Het productieteam van Studio Hilversum heeft een brede ervaring in personal 'storytelling'. Zij zijn de beste op dat gebied hetgeen blijkt uit hun portfolio, waarin namen als Disney, Luxaflex, Burgers ZOO en Provincie Zuid-Limburg ('je zal er maar wonen') voorkomen.

Maar ook maakt Studio Hilversum in de branche voor Mediq Apotheken trainingsvideo's en heeft het met de Twitterkliniek een succelvolle persoonlijke introductie video opgenomen met dr. M.R. van Balken, uroloog in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem (www.youtube.com/watch?v=X_lInEfC89I).

Er is al een positioneringsvideo op uw locatie opgenomen vanaf € 950,-- (ex BTW) en aan de hand van persoonlijke wensen is bijna alles mogelijk.
Video is gemakkelijk in iedere website te integreren en vindbaar in Google en YouTube. Ideaal voor zorginstellingen die graag een goed beeld van zichzelf willen neerzetten voor de huidige patient, de moderne mediagebruiker.

Maatwerk
De meeste impact heeft het om samen met u een campagne op te zetten. Uitstekend om missie/visie in klare taal toe te lichten of om mensen de weg te wijzen naar uw instelling.
Video en social media zijn maatwerk. Voor iedere situatie wordt een apart plan gemaakt. Wilt u meer weten? Bel eens vrijblijvend met Studio Hilversum 06-51247743 

Studio Hilversum TwitterKliniek
TwitterKliniek
info@twitterkliniek.nl
@tweetkliniek

Renate Wijma 

06-46078487