TwitterKliniek
de ongekende mogelijkheden van digital marketing & social media

De TwitterKliniek heeft als doelstelling kleine en grote organisaties te helpen wegwijs te worden in de wereld van Digital Marketing & Social Media.

Strategie, Workshops, Social Media Training, Webcare, Inspiratiesessies, Begeleiding, Community Management, SEO, Opzetten en inrichten Google Analytics & Analytics Dashboards, Digital Marketing en tijdelijke invulling van marketing & social media functies.

Social Media Abonnement 2016 voor kleine en grote organisaties

Veel organisaties worstelen met social media. Waar en hoe te beginnen? Hoeveel tijd kost het wel niet, wat willen we eigenlijk tegen wie vertellen?

Vaak ontbreekt de tijd en de inhoudelijke kennis om er écht werk van te maken. En dat terwijl uw doelgroep al nadrukkelijk aanwezig is op social media.

De TwitterKliniek helpt u met een 4-tal laagdrempelige abonnementspakketten op weg. De TwitterKliniek zet, uiteraard in nauw overleg, alles voor u op, monitort en voedt indien gewenst de diverse social media-platforms namens uw organisatie.

Wij leveren leads aan, zorgen voor meer omzet, groter bereik, bewaken uw imago en zorgen voor een grotere naamsbekendheid en gaan desgewenst de dialoog aan met uw doellgroep vanaf € 99,- per maand.

Social Media Basis abonnement Social Media abonnement

TwitterKliniek
info@twitterkliniek.nl
@tweetkliniek

Renate Wijma 

06-46078487